Magiskt pyssel för alla HP-fantaster

Magiskt pyssel för alla HP-fantaster

Är du själv eller någon du känner ett Harry Potter-fan så är den nya officiella trollkarlspysselboken från Rabén & Sjögren en prefekt måste-ha-present, då man kan återskapa många av de magiska föremål som förekommer i filmerna. Vad sägs till exempel om den hoppande chokladgrodan, den gyllene kvicken, Dolores Umbridges svarta fjäderpenna (som får Harrys arm att blöda ”I must not tell lies” när han skriver detsamma på pergamentet på en kvarsittning på Umbridges kontor). Även den bitande Monsterboken om monster som eleverna måste ha i ämnet ”Skötsel och vård av magiska djur” är en fantastiskt pryl som man kan återskapa genom att följa anvisningarna i boken, men det krävs både en hel del rekvisita och tålamod då om svårighetsgraden är fem HP-blixtar (den svåraste). Lite lättare att göra är Hermiones tidvändare, som i och för sig kräver diverse hobbymaterial men som alla sanna HP-fantaster drömmer om att få äga. Lättast är att skapa pergament och fjäderpenna, vilket såklart även det är ting som en trollkarl måste ha för att klara sin (skol)vardag. Vad sägs om att pyssla Rita Skeeters snabbcitats-penna?

Harry Potter Magiskt pyssel : den officiella boken med trollkarlspyssel (2021)
Bild hämtad från Rabèn & Sjögren

Boken innehåller 22 olika pyssel med fyra olika teman, 32 sidor med förtryckta stansade mallar, ett ark med klistermärken och etiketter att dekorera med samt instruktioner för att få föremålen att lika originalen så mycket som möjligt.

Förutom det så är boken fylld med magiska fakta, citat och stillbilder från filmerna. Som sagt, en perfekt present till antingen dig själv eller någon du känner som inte kan få nog av Harry Potters underbara värld!

Harry Potter Magiskt pyssel : den officiella boken med trollkarlspyssel (2021)
Bild hämtad från Rabèn & Sjögren

Läs mer om boken hos förlaget Rabén & Sjögren.

Harry Potter Magiskt pyssel : den officiella boken med trollkarlspyssel Bokomslag Harry Potter Magiskt pyssel : den officiella boken med trollkarlspyssel
Fakta för barn (pyssel och aktivitetsböcker)
Rabén & Sjögren
2021-05-28
191
9-12 år

En måste-bok för alla HP och pysselfantaster! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.