Storytel + IJWTBC = sant

Storytel + IJWTBC = sant

Känner du till humorgruppen IJustWantToBeCool? Om du kan dina Youtubers så är svaret säkert ja, då gruppen bestående av bröderna Victor och Emil Beer och kusinen Joel Adolphson har över 900 000 prenumeranter på Youtube och därmed har kommit att bli en viral succé med sina humoristiska videos.

Nu inleder de ett samarbete med Storytel, som är Sveriges största ljudboksstreamingtjänst. Via ett pressmeddelande meddelas att det redan i sommar kommer att finnas ett antal nya humorsketcher tillgängliga, och att en helt ny ljudboksproduktion har premiär senare i år.

Syftet med samarbetet sägs vara att få fler unga att upptäcka ljudbokstjänsten, och alla de berättelser som finns tillgängliga via den.

Foto: Splay One

Fakta om IJustWantToBeCool

Sedan starten 2011 har trion producerat hundratals humorsketcher som har totalt över 180 miljoner visningar på Youtube. Utöver detta har de gjort egna serier på både SVT och TV4, sommarpratat i P1 och prisats med Kristallen, Guldtuben och Det svenska humorpriset. Emil, Victor och Joel har en passion för berättande, och den delar de med Storytel.

Källa: Mynewsdesk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.