Nya ”Harry Potter”-böcker!

Nya ”Harry Potter”-böcker!

Den brittiska siten NME gick den 18 juli ut med nyheten att två nya Harry Potter-böcker kommer att ges ut i år. Samma information kunde man två dagar senare hitta på J.K. Rowlings hemsida.  Böckerna kommer emellertid inte att handla om Harry och hans vänner, utan istället vara så kallade bakgrundsböcker som fokuserar på olika delar av Potters trolldomsvärld. Titlarna kommer att vara Harry Potter: A History Of Magic – The Book Of The Exhibition samt Harry Potter – A Journey Through A History Of Magic, och utgivande förlag kommer att vara Bloomsbury. Böckerna är en del av the British Library’s kommande utställning (20 oktober – 20 februari), i och med att det är 20 år sedan den första boken om Harry Potter publicerades, och kommer enligt Pottermore att finnas tillgängliga samma dag som utställningen öppnar.

Det här om något är en anledning att se fram emot hösten!

Harry Potter : A History of Magic. Utställning på the British Library 20 okt 2017 – 20 feb 2018

2 reaktioner till “Nya ”Harry Potter”-böcker!

  1. Min höst kommer gå mycket i Harry Potter andan, ska lyssna på alla böcker via Storytel 🙂 Vill vänta till efter sommaren då höst och vinter känns mer aktuellt för Harry Potter.

    1. Det låter som en helt perfekt idé! Jag ska nog också tillbringa mycket tid i Potters magiska värld i höst/vinter (som alltid :))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.