Litteralund 2017

Litteralund 2017

Den 23-28 april är det dags för årets LitteraLund! Det är Sveriges största festival för barn- och ungdomslitteratur där det skrivna ordet är i fokus, men även andra konstuttryck så som teater, film och dans får utrymme. Vartannat år anordnas en konferens med föreläsningar och författarsamtal. I år är temat verklighetsflykt, normer och läsfrämjande och bland annat Meg Rosoff, Kitty Crowther och Sally Green kommer att medverka!

Meg Rosoff tilldelades ALMA-priset förra året, och har skrivit flera ungdomsromaner som trots att de alla handlar om hur det är att vara ung, är väldigt olika rent tematiskt. Här på bloggen har jag recenserat två av hennes böcker; Så har jag det nu och Om jag försvann.

Ni som har möjlighet att ta er dit, missa inte!

www.litteralund.se 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.